Palkkiot - Ansaitse rahaa Paypal-tilille tai lahjakortteja

Kuluttajapaneeli.fi tarjoaa upeita palkkiovaihtoehtoja. Vastaa maksettuihin kyselyihin netissä ja voit lunastaa rahat Paypal-tilillesi, lahjakortteina tai Visa-korttina. Lisätietoja palkkiovaihtoehdoista löydät tältä sivulta. 

Ansaitse rahaa Paypal-tilille tai lahjakortteja

tremendous

Meillä mielipiteesi palkitaan ruhtinaallisesti. Vastaa kyselyyn missä ja milloin vain ja tienaa rahaa.

Uudistunut palkkiojärjestelmä tuo varmuutta ja nopeutta palkkioiden maksuun. 

Palkkiokaupastamme voit valita haluatko palkkiona rahaa Paypal-tilillesi, Tremendous VISA-kortin tai lahjakorttina. 

Kun lunastat palkkion, saat Tremendous-linkin, jota kautta voit helposti lunastaa palkkiosi. 

Palkkion suuruus riippuu kyselyn pituudesta, se voi olla jopa 4 euroa. Yleensä palkkiot ovat 0,30-2 euron väliltä. Joskus voi olla suurempiakin palkkioita tarjolla.

Kun olet ansainnut 10 euroa, voit lunastaa rahat itsellesi haluamallasi palkkiotavalla.

Huomaa, että Gogift-superlahjakortti on poistunut palkkiovalikoimista. 

 

Paypal maksupalvelun logo

Rahaa Paypaliin

PayPal on maailmanlaajuinen maksupalvelu, mitä voit käyttää maksuvälineenä useissa verkkokaupoissa. PayPal-tililtä voit lunastaa rahat myös pankkitilillesi.

Voit lunastaa rahat Paypal-tilillesi. Sinun tulee käyttää PayPal-palvelussa samaa sähköpostiosoitetta, mitä käytät Kuluttajapaneelissa.

Ansaitse 10 euroa niin voit lunastaa rahat Paypal-tilillesi.

Paypal maksut välitetään Tremendous-palvelun kautta.

Minimilunastussumma: 12,50 euroa.

 

GoGift Superlahjakortti Logo

Tremendous Lahjakortti

Tremendous tarjoaa kattavan valikoiman monenlaisia lahjakortteja. Valikoima kasvaa jatkuvasti.

Saatavilla on esimerkiksi CDON.com-lahjakortti, Airbnb-lahjakortti, Fitnesstukun lahjakortti, Foodoran lahjakortti, H&M lahjakortti ja paljon muuta.

Minimilunastussumma: 10 euroa.

 

GoGift Superlahjakortti Logo

Tremendous VISA-lahjakortti

Se on kuin lahjakortti, mutta toimii kuin tavallinen Visa-kortti. Virtuaalinen Visa on digitaalinen maksukortti, joka mahdollistaa ostosten tekemisen verkossa samalla tavalla kuin fyysinen Visa-kortti. Voit lunastaa virtuaalisen Tremendous VISA-kortin, kun 10 euroa olet ansainnut 10 euroa.. Tremendous VISA-korttia voit käyttää kuin mitä tahansa muuta VISA-korttia, verkkokaupoissa, joissa käy VISA-kortti.  Voit myös liittää Visa-kortin puhelimesi Apple Pay tai Google Pay maksusovelluksiin ja käyttää sitä maksamiseen myymälöissä ja ravintoloissa. Huom. Emme kysele koskaan korttien tietoja. Voit lunastaa Visa-kortin helposti Tremendous-linkin avulla. 

Minimilunastussumma: 10 euroa.

 

 Poistuneet palkkiot

Alla olevat palkkiovaihtoehdot ovat poistuneet Kuluttajapaneeli.fi-palvelusta. Niitä ei siis enää ole tarjolla. Jatkossa palkkionostot onnistuvat kätevästi Tremendousin kautta Paypal-tilille, lahjakorttina tai Visa-lahjakorttina.

 

 

 

 

Ansaitse palkkioita kyselyistä

Ansaitset rahaa jokaisesta kyselystä johon onnistuneesti vastaat. Saat lunastaa palkkion kun olet ansainnut 10 euroa. Voit lunastaa rahat Paypaliin tai valita haluamasi lahjakortin. 

 

Paypal maksupalvelun logo

Rahaa Paypaliin

PayPal on maailmanlaajuinen maksunvälittäjä., mitä voit käyttää maksuvälineenä useissa verkkokaupoissa. PayPal-tililtä voit lunastaa rahat myös pankkitilillesi.

Voit lunastaa rahat Paypal-tilillesi. Sinun tulee käyttää PayPal-palvelussa samaa sähköpostiosoitetta, mitä käytät Kuluttajapaneelissa.

Ansaitse 10 euroa niin voit lunastaa rahat Paypal-tilillesi.

 

Lehtikortti lehtipalvelu

Lehtikortti.fi

Halutessasi voit lunastaa palkkion, joka oikeuttaa hankkimaan lehtiä Lehtikortti.fi-palvelussa.

Lehtikortti tarjoaa suuren valikoiman suomalaisia lehtiä, joista jokainen lahjan saaja löytää itselleen sopivimman.

GoGift Superlahjakortti Logo

GoGift-Superlahjakortti

Voit lunastaa GoGift-superlahjakortin, kun 10 euroa on täyttynyt. Superlahjakortilla voit lunastaa vapaavalintaisen lahjakortin esimerkiksi näihin liikkeisiin: Musti&Mirri, Stadium, Dressman, Ticketmaster, Iittala, Mc Donalds, H&M, Tokmanni, XXL, Zalando, Power ja monet muut.

WWF lahjoitus

Lahjoita WWF:lle

Lahjoita rahat hyväntekeväisyyteen WWF:lle.

WWF:n pyrkimyksenä on pysäyttää ympäristön tilan huononeminen ja rakentaa tulevaisuutta, jossa ihmiskunta elää sopusoinnussa luonnon kanssa. Voit lahjoittaa rahaa WWF:lle kun olet ansainnut yli 5 euroa.