Onko opintotuki liian pieni? Mitä mieltä olet opiskelijoille tarjottavista eduista?

Tiesitkö että sinut voidaan palkita mielipiteesi kertomisesta osallistumalla kyselytutkimuksiin.

Tunnetut yritykset järjestävät mielipidetutkimuksia, millä ne saavat arvokasta tietoa ihmisten mielipiteistä.

Mielipiteiden esille tuominen on vain muutaman askeleen päässä. Ensimmäisenä luodaan tili kuluttajapaneeliin. Aktivoi tilisi sähköpostissa aktivointilinkin avulla. Kirjaudu tunnuksilla ja vastaa kyselytutkimuksiin. Kun olet päässyt kirjautumaan palveluun muista täydentää profiilisi kohderyhmätiedot, jotta voimme lähettää sinulle kohdennettuja kyselykutsuja. Tarkasti täydennettyyn profiiliin voit saada enemmän kyselykutsuja ja näin ansaita enemmän rahan arvoisia etuja. 

Vastaa tutkimuksiin missä ja milloin vain!

Kuluttajapaneelia pystyt käyttämään internet selaimessasi tietokoneella tai puhelimella. OpinionAPP-sovelluksen avulla on myös helppoa vastailla kyselyihin sinulle sopivaan aikaan! Tutkimusten avulla kerätään tietoa kuluttajien mielipiteistä ja pääset vaikuttamaan. Mobiilisovelluksen avulla saat ilmoituksen aina uusimpiin kyselyihimme.

Saat palkkion vastaamalla tutkimuksiin

Miten hyödyt kyselyihin vastaamisesta? Kyselyyn vastattuasi saat palkkion arvokkaista mielipiteistäsi. Palkkio voidaan lunastaa itselle sopivalla tavalla vaihtoehdoistamme, jotka ovat rahan lunastaminen Paypal-tilille, Gogift-superlahjakortti, Lehtikortti-lehtilahjakortti tai voit lahjoittaa WWF:n luonnonsuojelutyöhön.

Kyselyihin vastaamalla voit ansaita lisäansioita opintojesi tueksi. Liity mukaan kuluttajapaneeliin jo tänään!

Liity alla olevasta lomakkeesta